Opština Mladenovac

privredna publikacija

PTD „ZLATAR AVRAMOVIĆ“ d.o.o.

El. pošta Štampa PDF

Zlatar AvramovićKUĆA LEPIH POKLONA

Poluvekovna tradicija zlatarstva i umetničkog livenja zlatnog nakita i iskustvo sticano u renomiranim evropskim zlatarama Francuske i Švajcarske utkano je u rad naše porodične zlatare Avramović.

 

Zlatni i srebrni nakit najfinijeg kvaliteta, izrađen tradicionalnim metodama uz praćenje savremenih trendova izrade eksluzivnog nakita, biće savršen način da obradujete sebe ali i idealan poklon za Vama dragu osobu.


Narukvice, ogrlice, minđuše, prstenje, burme,  privesci, broševi od belog i žutog zlata i srebra deo su našeg bogatog asortimana u čiju ćete se lepotu uveriti ukoliko posetite neku od naših zlatarskih radnji u Aranđelovcu, Mladenovcu, Smederevskoj Palanci ili Velikoj Plani.


Svaki od naših artikala poseduje obavezan žig o finoći i poreklu, a za cenjene mušterije vršimo izradu nakita po želji , besplatno graviranje, kao i besplatnu prvu popravku.


Pored zlatnog i srebrnog nakita, u našim radnjama  Vam nudimo i veliki izbor ženskih  i muških elegantnih ili sportskih ručnih satova najpoznatijih inostranih proizvođača. U našoj bogatoj ponudi svetski poznatih brendova: „Doha“, „Festina“, „Piere Carden“, „Esprite“, „Casio“, „Puma“, „ QQ“...  sigurno ćete pronaći model koji će odgovarati Vašim potrebama i dugi niz godina biti prepoznatljiv deo Vašeg imidža.


Omogućavamo odloženo plaćanje garantovano čekom koji se deponuje u našem sefu i vršimo otkup i zamenu starog nakita, uz obaveznu dokumentaciju.


Jednom rečju, činimo sve da naše cenjene mušterije budu u potpunosti zaštićene i zadovoljne našim uslugama te da budu potpuno uverene u kvalitet i poreklo bilo kog komada nakita kupljenog u zlatari  „ Avramović“ -  ističe gospodin Radosav Avramović, osnivač ove uspešne porodične zlatarske radnje.


Info

PTD „ZLATAR AVRAMOVIĆ“ d.o.o.

34300 Aranđelovac, Knjaza Miloša 271 –Tržni centar „Peštan“
Tel: 034 713 160
Smederevska Palanka, Svetog Save br. 8
Tel: 026 340 330
Mladenovac, Kralja Petra  I 208
Tel: 064 891 1020
Velika Plana, Miloša Velikog bb

Menadžment

 

Osnivač: RADOSAV AVRAMOVIĆ

Rođen 18.03.1942.godine u Kusadku (Smederevska Palanka),od oca Velimira i majke Ljubice.
Nakon završene srednje škole u Smederevskoj palanci zapošljava se kao umetnički livac, da bi 1965.godine otišao u Pariz gde kao livac zlatog nakita radi u najboljim evropskim i svetskim zlatarama.
Godine 1975. vraća se u Jugoslaviju , u Zemun, gde nastavlja sa proizvodnjom zlatnog nakita, a prvu zlatarsku radnju, koja i danas radi, otvara u Smederevskoj Palanci.
U istom periodu radi kao zlatar u svojoj  zlatarskoj radnji u Švajcarskoj, u gradu La Chaux da fonds, kanton Nojšatel gde se i penzionisao.
Oženjen Janom sa kojom ima 3 dece.


Vlasnici:
DEJAN AVRAMOVIĆ

Rođen 1968. godine u Palanci, od oca Radosava i majke Jane.
Završio zlatarsku i časovničarsku školu,kao i Fakultet za menadžment i dizajn u Francuskoj.
Otac 3 ćerke.

ALEKSANDAR AVRAMOVIĆ

Rođen 1976.godine u Beogradu. Završio srednju mašinsku školu i zlatarski zanat. Zaposlen u zlatarama „Avramović“.
Otac 3 dece.


010203040506070809101112131415161718192020a212223242526

Zanimljivosti 

Godine 1965, za jednu noć, “plavci” iz Vrbice buldožerom su prosekli “bulevar” tako da je ujutro pukao pogled ka Tehničkoj školi. Bulevar je potpuno završen 29.11.1980. a prva tri manja tipska solitera s desne i leve strane bulevara i dugačka zgrada preko puta obdaništa započete su pre 1967. godine. Tehnička škola je prva “izašla na brdo”, sagrađena 1961. pre probijanja bulevara. Zgradu, koja je u početku bila predviđena za osnovnu školu, gradio je “Režijski odbor opštine” po tipskom projektu a nadzorni organ je bio Bora Đermanović.